top of page

Algeme voorwaarden
 

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Wynthein Julie met KBO nummer 0757.746.875. Deze voorwaarden beschrijven de algemene voorwaarden waaronder je onze website en diensten zoals aangeboden door ons mag gebruiken. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de website en onze diensten, stem je ermee in dat je deze Voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee instemt eraan gebonden te zijn.

 

Wanneer je een item koopt, stem je ermee in dat: je verantwoordelijk bent voor het lezen van de volledige itemlijst voordat je een toezegging doet om het te kopen: je een juridisch bindend contract aangaat om een item te kopen wanneer je je ertoe verbindt een item te kopen en je voltooit het betalingsproces bij het betalen.

De prijzen die wij rekenen voor het gebruik van onze diensten / producten staan vermeld op de website. We behouden ons het recht voor om onze prijzen voor weergegeven producten op elk moment te wijzigen en om prijsfouten te corrigeren die per ongeluk kunnen optreden. Aanvullende informatie over prijzen en omzetbelasting is beschikbaar op de betaalpagina.

Leveringsbeleid:

Onze producten kunnen enkel worden afgehaald, producten worden niet opgestuurd. Afhalen kan op volgend adres: bekestraat 10, 8460 Oudenburg of op elke plaats waar onze workouts/diensten doorgaan, dit mits op voorhand afgesproken waar en wanneer.

 

Annuleringsbeleid:
Annuleren of verplaatsen kan tot 12u voor de les/dienst gestart is. 
Indien annulatie binnen de 12u of bij niet opdagen, gaat de beurt verloren en wordt er een kost aangerekend van €2,5. Dit uit respect voor de lesgevers en de medesportleden.

Het annuleren en retourneren van onze producten kan, mits onbeschadigd, ongebruikt en binnen de 14 dagen wordt teruggebracht.

 

Garanties:

Wanneer we een geldige garantieclaim ontvangen voor een bij ons gekocht product, zullen we het betreffende defect repareren of het product vervangen.

 

Vrijwaring:

Je stemt ermee in unstoppable schadeloos te stellen en te vrijwaren van alle eisen, verliezen, aansprakelijkheid, claims of onkosten (inclusief advocaatkosten), die tegen hen zijn ingediend door een derde partij als gevolg van, of voortvloeiend uit, of in verband met je gebruik van de website of een van de diensten die op de website worden aangeboden.

Privacy:

Indien je niet op beeldmateriaal wenst te staan, dien je dit voor de les aan te geven aan de lesgeefster.

bottom of page