top of page
  • Ik kan niet meer annuleren? Wat nu?
    Beste, indien je niet op de geboekte les aanwezig kan zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten in een berichtje via deze chat. In de mail van je boekingsbevestiging staat er steeds hoelang op voorhand je dient te annuleren. Dit om medesportleden die eventueel op de wachtlijst staan, wel een plaatsje te gunnen.
  • Ik ben nieuw hier! Hoe gaat alles in z'n werk? Welke lessen zijn er, welke uren en welke prijzen?
    Beste! Eerst en vooral: welkom bij UNSTOPPABLE! Indien het jouw eerste keer is, raad ik je aan bij abonnementen een TRY ME te kiezen alvorens een abonnement te nemen. Eens je je TRY ME geactiveerd/betaald hebt, kun je deze bij 'agenda' inplannen op een datum naam keuze. Onverwacht ziek of iets tussengekomen? Laat dat zeker iets weten door een berichtje te sturen in de chat, zodat eventueel iemand anders jouw plaatsje kan innemen. De verschillende lessen zijn te vinden onder 'diensten'. Het zijn er heel wat, voor elke les ook een try me beschikbaar. De verschillende uren zijn te vinden onder 'agenda'. De verschillende prijzen en abonnementen zijn te vinden onder 'abonnementen'. Spreek ons gerust in de club aan voor wat meer uitleg over de verschillende abonnementen. Tot binnenkort :)
  • Ik heb een vriend(in) die ik wil meenemen, hoe verloopt de inschrijving?
    Superleuk dat je iemand wil meebrengen naar club unstoppable! 😍 We hebben leuk nieuws voor je! Zowel jij als de nieuwe persoon zullen beloond worden! Klik op bovenstaande link, meld je aan en verwijs een vriend door naar club unstoppable ⚡️ Jouw vriend krijgt €5 korting op een abonnement naar keuze van minimum €30. Jij ontvangt 50 bliksems 😍⚡️ Neem eens een kijkje op ons loyaliteitsprogramma 😍 Welke beloning neem jij op met jouw gespaarde bliksems? 😍🔥
bottom of page